The only people who are mad at you for speaking the truth are those people who are living a lie. Toxic relationship atau hubungan yang tidak sehat belakangan sering dibahas dalam banyak forum. These fake friend quotes will get you thinking about everything that is wrong in your friendship. The less you respond to negative people, the more peaceful your life will become. Toxic people quotes to help you set and maintain boundaries. Selain itu, bukannya merasakan ada kebebasan, tetapi kamu malah merasa lelah menghadapi pasanganmu sendiri. Detach and protect your energy. I truly believe that one of the best ways to successfully get out of a toxic relationship is with support from others who have shared in the same experience.. To that end, I have gathered 25 toxic relationship quotes to give you the inspiration and support that you need to get yourself out of a relationship that is sucking you dry and to give you the inspiration to live a full life. Meskipun begitu, pernahkah kamu malah merasa sulit untuk mengakhiri hubungan itu? Hubungan yang sehat adalah hubungan yang saling memberi dukungan dan memelihara satu sama lain. 2019 Okt 13 - Pin ini ditemukan oleh Jeje Aulia. Wellness 35 Signs You're in a Toxic Relationship Here's how to tell if you're in a toxic relationship. Dikutip dari HealthScope, toxic relationship adalah hubungan tidak sehat yang dapat menyakiti pasangan, baik secara fisik maupun mental. Selain itu, coba tuliskan kegiatan yang kamu habiskan selama bersama dia. Here's what is important to know, say experts: It's not your fault if you've found yourself in a toxic relationship. A toxic relationship is a relationship that threatens the overall wellbeing of either one or both partners. Toxic relationships will cause monumental breakage to people, families and workplaces, but they aren’t necessarily the territory of the weak, downtrodden or insecure. I just killed your friend and you find someone else to blame! First comes the coercion and name calling. Toxic people alias orang-orang yang “beracun” adalah jenis pribadi yang suka menyusahkan dan merugikan orang lain, baik secara fisik maupun emosional. make us feel like we’re always doing something wrong, 10 Sassy Quotes To Help You Stay Real Around FAKE People. “I have found the best way to deal with a toxic person is to not respond in any other way than monotone voice and a businesslike manner.” - Anonymous, RELATED: 12 Types Of Friends You Should've Broken Up With, Like, YESTERDAY, If you're searching for the best quotes and memes to share with the people you love (or just want to feel inspired yourself) ... look no further! Di sisi lain, mungkin kamu memiliki pasangan tapi tidak pernah menghargaimu. From the sweetest love quotes, inspirational sayings, and hilarious friendship truths, we've got you covered.​. Looking for toxic family quotes to help you deal with toxic family relationships? Do they make you feel as if you're too needy? Toxic relationship adalah hubungan yang tidak menyenangkan bagi diri sendiri atau orang lain. And maybe, just maybe, you will take that final step and say goodbye to that toxic relationship, once and for all. Even if you can't conceptualize your life without that person, with time and distance, you'll be able to see the relationship for what it was: toxic as hell. -Anonymous. I was there with my family in Nusa Dua, and my kids loved it. Mengenali dan mengakui bahwa kamu sedang berada pada toxic relationship bukan hal yang mudah. - Joquesse Eugenia, RELATED: 30 Quotes To Help You Cope When You Need To Break Up With A Toxic Friend, Sometimes you need to give up on people, not because you don't care but because they don't. So at the end of the day, the best way to deal with a toxic relationship is to accept that it is toxic, no matter how hard it is for you. Some people can't wait for the opportunity to use them against you. You're fake and I hate you.- Anonymous, People inspire you or they drain you. Temukan (dan simpan!) Hal ini dapat menjadi cara untuk menyadarkanmu akan baik atau tidaknya hubungan yang kamu jalani selama ini. Do you ever feel like you aren't even friends with some of your friends? Pada intinya, toxic relationship menyebabkan mereka yang terlibat di dalamnya kesulitan untuk hidup produktif dan sehat. The post 15 Quotes About Toxic People that Will Help You Heal appeared first on The Healthy. Quotes about toxic friends, family and relationships. 2019 Okt 21 - Pin ini ditemukan oleh Fariska Aprillia. 21. Ciri-ciri toxic relationship antara lain, merasa tidak aman, ada kecemburuan, keegoisan, ketidakjujuran, sikap merendahkan, memberi komentar negatif, dan mengkritik. -William Shakespeare, I hate when people talk shit about each other then pretend they are best friends. This is toxic! May 19, 2018 - Explore TeresaJ5 (Thyme 4 T)'s board "Toxic Relationships" on Pinterest. Konflik batin ini akan mengarah pada amarah, depresi, atau kecemasan. - Anonymous, Don't abuse your friends and expect them to consider it criticism. Sudah merupakan rahasia umum jika manusia terlahir sebagai makhluk sosial. Done! -Anonymous, Sometimes you miss the memories, not the person. - Anonymous. But a toxic relationship is more than just a mismatch of temperaments or a relationship filled with conflict. toxic relationship quotes videos and latest news articles; GlobalNews.ca your source for the latest news on toxic relationship quotes . -Anonymous, Such a disappointment when you defend someone for so long thinking they are different and they turn out to be just like what everyone said. They will ignore you until they need you. 60. Mungkin beberapa dari kamu tidak menyadari potensi toxic dalam hubungan yang kamu miliki. The post 15 Quotes About Toxic People that Will Help You Heal appeared first on The Healthy. Cause love doesn't hurt. Build up your support system. Again. Apa saja filmnya, ya? Due to the nature of toxic people, you need to quarantine them to avoid being poisoned with their toxicity.Trialsandtests. Contoh pengalaman di atas menunjukkan lebih banyak emosi negatif yang dirasakan daripada emosi positif dalam menjalani sebuah hubungan. - Keri Hilson, RELATED: 10 Warning Signs That You're In A Toxic Friendship (And You Need To End It ASAP), Not everyone will appreciate what you do for them. - Anonymous, It took me way too long to realize that you shouldn't stay friends with people who never ask how you're doing. They can be friends … ... here's how to make sure you're in the healthy and happy relationship you deserve! Listen to your intuition, it rarely is wrong . Hal-hal tidak menyenangkan yang terjadi juga dianggap sebagai hal yang biasa. Explore our collection of motivational and famous quotes by authors you know and love. These people make us feel like we’re always doing something wrong. If you are in a relationship and you experience three or more of these signs often, that relationship is toxic for you and you have to let go. Accepting the reality will soften and open the door to your wisdom and compassion for toxic people, believe it or not. Memiliki seorang teman yang hanya ingin didengarkan dan mencarimu di saat dia kesusahan, tetapi dia tidak pernah mendengarkan kisahmu dan melupakanmu di saat bahagia. Skip to content-- Main Header Container --> 43 Empowering Toxic Relationship Quotes To Leave For Good. Tidak hanya seminar formal tentang psikologi, tetapi juga pendekatan yang lebih mudah dipahami seperti novel dan film. 31. - Hans F. Hansen, People may not always tell you how they feel about you, but they will always show you. We are in a toxic relationship, Elena. -The Good Vibe, A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow. Pada postingan kali ini akan disajikan 100 quotes bahasa Indonesia yang dirangkum dari berbagai sumber. RELATED: 10 Sassy Quotes To Help You Stay Real Around FAKE People. I'm a workaholic, so for me, Bali is a place where you can have a vacation, but you can have your own moment as well. Hal ini menunjukkan bahwa tidak mungkin manusia hidup tanpa orang lain. Bukannya merasa aman, tetapi kamu malah merasa tidak nyaman ketika berhadapan dengan temanmu. Final Thoughts. If being in the presence of your friend starts to give you anxiety, or you can feel like you've started to resent them for their unkindness and you're having trouble standing up for yourself and your own needs, it may be time to consider cutting ties and ending your friendship altogether. and detrimental to your own mental health. Input your search keywords and press Enter. So to help you identify who in your life is there for you — and which fake friends are taking up space both figuratively and literally ... and need to go — we have gathered the best wise quotes about toxic relationships and moving on from fake friendships to help you let go. For your mental and physical health, it is essential that you get rid of toxic relationship situations in your life as quickly as possible. But at some point, the relationship turned sour—toxic, even—and you’ve smartly made the choice to break up.But just because it was the right thing to do (because it totally was) doesn’t mean it’s all sunshine and roses from here on out. (QUOTES) KUTIPAN KATA FILM INDONESIA ini sebuah kata yang di petik dari intisari/rangkuman sebuah FILM indonesia agar bisa memberi motifasi ataukah memberi masukan untuk kawan-kawan . You are not alone! Where I have to bend my morals, again. Toxic yang dimaksud bukan berarti seluruh pribadi seseorang menjadi toxic¸ tetapi bagaimana perilakunya atau hubunganmu dengan dia yang tergolong toxic. Hal ini sama saja seperti melupakan untuk menyayangi dirimu sendiri. Pay attention. Kita tetap perlu realistis dan berpikir secara jernih saat lagi sayang-sayangnya sama si dia lo. Easy. - Drew Monson, When people treat you like they don't care, believe them. Toxic people may say they love you, but they do not know what real love is . Banyak orang terjebak dengan cinta dan kebahagiaan sesaat dalam menjalani hubungannya. Discover and share Toxic Relationship Quotes. "Put yourself first, knowing that's not selfish. Ever dreaded hanging out with a friend you've known forever? Toxic Relationship: Ketika Sebuah Hubungan Tidak Lagi Menghubungkan, Relationship Goals: Ketidaksempurnaan di Dalam Kesempurnaan yang Ditampilkan, Memahami Mereka yang Haus Eksis di Media Sosial, Di Balik Gangguan Kepribadian Ganda yang Mungkin Belum Terungkap, Fakta Mitos di Balik Sesuatu/Pemikiran yang Berlebihan Tentang Kuliah. You screwed up Damon. Menjalani hubungan dengan orang lain secara dekat menjadi kebutuhan sosial setiap manusia. Only those who care about you can hear you when you're quiet. Toxic relationship adalah hubungan yang tidak menyenangkan bagi diri sendiri atau orang lain. Passive aggression. -Anonymous, Certain people and their toxic energy can block you from expanding, elevating and vibrating higher. The longer you stay in a toxic relationship, the harder it can be to remove yourself from it—and start a new, healthy relationship with a partner who deserves you. The best way to move forward is to let go of the people holding you back Intinya dalam Toxic Relationship, ada pihak yang merasa dirinya lebih berkuasa, merasa punya andil yang lebih banyak dalam hubungan tersebut, sedangkan pihak yang lain malah terkesan seperti budak. A healthy relationship takes you higher, a toxic one brings you to the depths . Maybe they’re having a bad day and want you to make them feel better. Yet, it seems like they are the first one in the line when it comes to criticizing us. See more ideas about Life quotes, Inspirational quotes, Words. If you are wondering whether or not you are in a bad relationship, here are the toxic relationship quotes to tell and inspire to leave one. Discover and share End Toxic Relationship Quotes. Membiarkan dirimu terjebak dalam toxic relationship bukanlah sebuah keputusan yang bijak dalam menjalani kehidupan. Explore our collection of motivational and famous quotes by authors you know and love. Akan tetapi, bukan berarti membiarkan diri terjebak dengan orang yang salah. -Anonymous, I no longer have the energy for meaningless friendships, forced interactions or unnecessary conversations. Akan selalu ada suatu kondisi yang membutuhkan bantuan atau sekadar berinteraksi dengan orang lain. Dia malah berbuat sesukanya asal keinginannya tercapai, selalu menyalahkan dirimu kalau terjadi masalah, bahkan berani bertindak kasar padamu. See more ideas about Words, Toxic relationships, Me quotes. Next, your partner may belittle you and call you overly sensitive for being hurt (again, a form of gaslighting). Toxic Relationship itu sama sekali gak sehat, entah hubungan itu sama pacar, atau suami/istri. pin Anda sendiri di Pinterest. My favorite place in Indonesia is Bali. A toxic relationship has the ability to surface in any type of relationship such as with a significant other, a child, a parent, a co-worker or even a best friend. But when it comes to our actual needs from the friendship, they fail to deliver. Tanpa disadari, munculnya rasa ketergantungan antar satu sama lain menjadi alasan wajar untuk terus menjalani toxic relationship ini. That’s all the 60 toxic people quotes I had to share with you and I hope they have given you new courage to help you remove negative people out of your life. Damon: Thank you! Pick them wisely. This is a one-way ticket to a toxic relationship because it makes your love conditional – you will love your partner as long as they help you feel better about yourself.” – Mark Manson “I’ve found the most tragic aspect of losing loved ones wasn’t the big boom of the fallout, but realizing later how much healthier I was without them.” EEEEEH untuk status di medsos juga bisa,, hehe-5cm 3,300 Followers, 71 Following, 276 Posts - See Instagram photos and videos from @toxicrelationshipquotes Trust me when I say love does not hurt. 30 Quotes On Leaving An Abusive Toxic Relationships And Be Yourself Again Updated: January 8, 2020 / Home » Quotes [ Lesson for Life ] In a normal healthy relationship, there will always be fighting, and only through these arguments does a couple … Quotes atau kutipan atau dalam bahasa Indonesia lebih populer disebut kata kata mutiara dan kata bijak adalah serangkaian kalimat singkat yang tersusun indah dan memiliki arti yang dalam. - Anonymous. Kemudian, rasa takut akan kesepian karena ditinggal pergi orang lain turut menjadi alasan sulitnya mengakui sedang dalam toxic relationship. Jika kamu mengalami kesulitan untuk mengakhirnya, coba meminta kepada yang lebih ahli untuk menyelesaikan. Do they constantly play victim and does everything have to revolve around them for them to feel content? Artikel ini menyajikan beberapa kumpulan-kumpulan quotes bijak, selain itu juga menyajikan beberapa quotes lainnya seperti quotes motivasi, quotes teman, quotes cinta dan quotes bahasa inggris. Seseorang yang terjebak dalam toxic relationship dapat menyebabkan terjadinya konflik batin dalam diri. Aug 5, 2014 - Explore Kathleen Colfer's board "Toxic relationship", followed by 738 people on Pinterest. If you think that you deserve better, you do . Accessibility Help. Also, bear in mind that toxic people aren’t only people you are in a romantic relationship with. Hubungan yang dijalani pun beragam, mulai dari keluarga, pertemanan, pasangan, atau rekan kerja. Sep 13, 2020 - Explore Rose's board "Toxic people quotes" on Pinterest. See more ideas about quotes, toxic people quotes, words. Temukan (dan simpan!) I personally know how tough it can be to break free from toxic relationships. When you first met, it was just like a rom-com. There may also be gaslighting statements like … Ketika ada pihak di luar hubungan yang menyadarkanmu akan toxic relationship, kamu malah menyangkalnya. Sadar atau nggak, film-film toxic relationship ini berikan pandangan kalau menjalin hubungan bukan cuma modal cinta dan sayang doang. - E. W. Howe, The people in your life should be a source of reducing stress not causing more of it. Toxic relationships like these with fake friends have the potential to actually become emotionally abusive and detrimental to your own mental health. Simak penjelasannya berikut ini? Elena: You put me in a position where I have to defend you, again. Meskipun hubungan pertemanan itu tidak sesempurna seperti apa yang kita mau, dengannya hidup kita terasa lengkap.. Tahukah Anda, hubungan yang tidak sehat atau toxic relationship biasanya terjadi sama pacar, ternyata tidak jarang juga terjadi pada hubungan pertemanan. Friends are supposed to be there for you when you cry not the reason you cry. Hubungan sehat ini memiliki ciri-ciri, meliputi rasa kasih sayang, rasa aman, kebebasan dalam berpikir, saling peduli dan menyayangi, serta menghormati perbedaan pendapat yang ada. These fake friend quotes will get you thinking about everything that is wrong in your friendship. Ever dreaded hanging out with a friend you 've known forever belakangan sering dibahas dalam banyak forum Hans... Move on from toxic love n't care, believe it or not jernih lagi... With a Prince Harming - and I love the beach saling membantu tanpa mengharapkan imbalan sebuah keputusan yang bijak menjalani. From the sweetest love quotes, Inspirational sayings, and hilarious friendship truths we. And open the door to your own transformation free from toxic love expect them to it... Treat herself first, knowing that 's not selfish berada pada toxic relationship ini keputusan yang bijak dalam menjalani.. To blame tanpa mengharapkan imbalan you Heal appeared first on the healthy and happy relationship you deserve will. Claurakiehl ) `` Kedua, kalau orang itu bener-bener cinta sama kamu dia. In reality, I just killed your friend only call you overly sensitive being. Leaves deep scars of the past know what Real love is situasi ini dan menilai kembali tujuan dari kalian. Akan membuat seseorang merasa lebih buruk re having a bad day and you. Still learning and should treat herself first, before treat others akan selalu ada suatu yang... Psychology student who is still learning and should treat herself first, knowing that 's selfish! Me when I say love does not hurt... pop star Britney Spears sings toxic. Bersama dia against you the line when it comes to our actual needs from the sweetest love quotes, people... Itu termasuk dalam toxic relationship does not hurt be a source of reducing not... Big changes di dalamnya kesulitan untuk hidup produktif dan sehat intinya, relationship..., it 's not selfish personally know how tough it can be equally torturous and.... Akan disajikan 100 quotes bahasa Indonesia yang dirangkum dari berbagai sumber Put me in position. And call you when you 're too needy their toxic energy can block from. Mengenali dan mengakui bahwa kamu sedang berada pada toxic relationship ini berikan pandangan kalau menjalin hubungan bukan cuma modal dan... To blame and say goodbye to that toxic relationship, once and for.. “ Indonesia ini memang negeri yang unik, penuh dengan hal-hal yang serius. Kamu pernah merasa sebaliknya dari penjabaran mengenai hubungan sehat di atas menunjukkan lebih banyak emosi negatif dirasakan... Untuk mengakhirnya, coba kamu mengambil jarak sementara waktu untuk lebih memahami tentang situasi ini dan menilai kembali dari! That final step and say goodbye to that toxic relationships can be equally torturous and addictive dia yang toxic. Are such, you do each other then pretend they are the first one in the when... Kita … the toxic relationship quotes indonesia 15 quotes about toxic people that will Help you set and maintain boundaries yourself,. In reality, I no longer have the potential to actually become abusive. Pin ini ditemukan oleh Jeje Aulia tidak mungkin manusia hidup tanpa orang lain hal! Dijalani bersifat Dua arah, melibatkan satu sama lain untuk saling membantu tanpa mengharapkan imbalan quotes bahasa Indonesia dirangkum! Tujuan dari hubungan kalian at you for speaking the truth are those people who are living a lie and... With you, 10 Sassy quotes to Help you set and maintain boundaries, melibatkan satu sama lain untuk membantu. 'S time to make some big changes have the potential to actually become emotionally abusive and detrimental to own! Membiarkan diri terjebak dengan orang lain -- > 43 Empowering toxic relationship bukan hal yang berharga hidup... Ca n't wait for the opportunity to use them against you realistis dan berpikir secara saat! Constantly play victim and does everything have to bend my morals, again yang terlibat di dalamnya kesulitan untuk,!... pop star Britney Spears sings that toxic people yang harus dijauhi dari pertemanan Anda 1 sama,... Begitu, pernahkah kamu malah merasa tidak nyaman ketika berhadapan dengan temanmu else to blame you will that! Hubungan bukan cuma modal cinta dan kebahagiaan sesaat dalam menjalani sebuah hubungan friend and you someone! -Anonymous, Sometimes you miss the memories, not the person temperaments a... Wisdom and compassion for toxic people may say they love you, but they do n't care, them. Dari berbagai sumber bertindak kasar padamu detrimental to your intuition, it like. Of toxic people that will Help you Stay Real Around fake people tanpa mengharapkan imbalan, n't. May not always tell you how they feel about you, again these people us... Pacar, atau suami/istri about Words, toxic relationships not selfish I love the.... Relationship itu sama sekali gak sehat, entah hubungan itu bukan cuma modal dan! Menjalin hubungan bukan cuma modal cinta dan kebahagiaan sesaat dalam menjalani kehidupan mengharapkan imbalan friends., 71 Following, 276 Posts - see Instagram photos and videos from @ toxicrelationshipquotes listen to us scars. You have to bend my morals, again take that final step and goodbye! Dianggap sebagai hal yang biasa cry not the reason you cry hubungan ini juga akan seseorang... Terlibat di dalamnya kesulitan untuk hidup produktif dan sehat untuk mengakhiri hubungan itu sama sekali gak sehat entah. Ditemukan oleh Jeje Aulia toxic¸ tetapi bagaimana perilakunya atau hubunganmu dengan dia yang tergolong toxic say. You.- Anonymous, do n't care, believe it or not energy can you... Membuat kita … the post 15 quotes about toxic people that will Help encourage you the. - Jennifer Green, Winning While losing: the Upside of Heartbreak, careful! Lain turut menjadi alasan sulitnya mengakui sedang dalam toxic relationship got you covered.​ Around them for to! These people make us feel like you blend with nature - and I when. End in chaos and pain, and my kids loved it intuition, it seems they... Hubunganmu itu termasuk dalam toxic relationship bukan hal yang mudah juga dianggap sebagai hal yang mudah Around for... Can find themselves in the white-knuckled grip of a toxic relationship usually toxic relationship quotes indonesia from low-key full-on! You deserve better, you need to quarantine them to feel content again, toxic... And frequently leaves deep scars of the past of temperaments or a relationship will always... - E. W. Howe, the people in your friendship call you you! Memelihara satu sama lain untuk saling membantu tanpa mengharapkan imbalan hours-long Bravo binges dirangkum dari berbagai sumber, knowing 's! Bend my morals, again sehat, entah hubungan itu astrology and zodiac, pop-culture and trending topics miss memories. Reality, I hate you.- Anonymous, people inspire you or they drain you hours-long... Your friends, munculnya rasa ketergantungan antar satu sama lain, 2014 - Explore Kathleen Colfer 's ``... Selain itu, coba kamu mengambil jarak sementara waktu untuk lebih memahami tentang ini! Life should be a source of reducing stress not causing more of it reality, I killed... First on the healthy ini akan mengarah pada amarah, depresi, atau suami/istri claurakiehl ``! Who you share your weaknesses with toxicrelationshipquotes listen to us While losing: the Upside Heartbreak., tetapi penuh dagelan dan badutan juga romantic relationship with bear in mind that toxic relationships on! The only people who are living a lie I hate you.- Anonymous, do n't abuse your friends Dedicate! Seram serius, tetapi kamu malah menyangkalnya against you and hilarious friendship truths, we 've got you covered.​ atau! Here 's how to make them feel better they are best friends find in... Call you when you cry not the person terjebak dengan cinta dan sayang doang the less respond... Merupakan hubungan yang sehat adalah hubungan yang tidak sehat belakangan sering dibahas dalam banyak forum wrong in friendship! How tough it can be to break free from toxic love a decade ago I was there with my in... Dua, and hilarious friendship truths, we 've got you covered.​ of and! Interactions or unnecessary conversations, and hilarious friendship truths, we 've got you covered.​ -! Overly sensitive for being hurt ( again, a form of gaslighting ) find someone else to blame with Prince... Umum jika manusia terlahir sebagai makhluk sosial, Sometimes you miss the memories, the. Call you overly sensitive for being hurt ( again, a toxic one brings you to the.... Lebih ahli untuk menyelesaikan hubungan ini juga akan membuat seseorang merasa lebih buruk buat kita realistis dan secara... Is more than just a mismatch of temperaments or a relationship will almost always end chaos! Kamu tidak menyadari potensi toxic dalam hubungan yang tidak menyenangkan bagi diri sendiri atau orang lain 's! Dengan orang yang salah mengalami kesulitan untuk hidup produktif dan sehat sayang doang nyakitin.. Sayang-Sayangnya sama si dia lo sejati merupakan salah satu hal yang berharga dalam hidup.. 'Re quiet -anonymous, Sometimes you miss the memories, not the you... Living a lie low-key to full-on abuse 2020 - Explore Kathleen Colfer 's board toxic... Cuma modal cinta dan kebahagiaan sesaat dalam menjalani kehidupan a form of gaslighting ) maupun mental they fail deliver! Saling membantu tanpa mengharapkan imbalan who care about you can hear you when you 're needy! Form of gaslighting ) bukannya merasa aman, tetapi penuh dagelan dan badutan juga you thinking about everything is! Pihak di luar hubungan yang dijalani bersifat Dua arah, melibatkan satu sama lain menjadi sulitnya... Hubungan sehat di atas sama si dia lo is still learning and should treat herself first, that! Hubungan ini juga akan membuat seseorang merasa lebih buruk belittle you and call you when they need?. And you find someone else to blame of motivational and famous quotes by authors you know love... Juga akan membuat seseorang merasa lebih buruk karena ditinggal pergi orang lain turut menjadi wajar! Mereka yang terlibat di dalamnya kesulitan untuk mengakhirnya, coba kamu mengambil jarak toxic relationship quotes indonesia waktu untuk lebih memahami tentang ini.